Voorgerechten (vanaf 17.00 uur)



Tomatensoep met balletjes en een vleugje room

5.50

Fryske mosterdsoep met spekjes & bosui

5.50

Dagsoep

5.50

Broodplankje met diverse smeersels

7.50

Carpaccio met pesto-mayonaise, tomaten, olijven, oude kaas en een mix van pitten

10.75

Salade caprese met tomaten, mozzarella, balsamico en rucola sla

8.25

Bruschetta's met zalm, roomkaas, komkommer en rucola sla

8.50

Vleesgerechten (vanaf 17.00 uur)

Schnitzel

Gepaneerde varkensschnitzel met gebakken ui, paprika, spekjes & champignons

18.25

Kipsaté

Gemarineerde kippendijen met satésaus

17.75

Entrecote

van de grill met kruidenboter

21.50

Varkenshaas medaillons

Met champignonroomsaus

18.75

Kip Teriyaki

Malse kippendij met champignon, ui, paprika, cashewnoten en taugé

17.75

Spareribs

Geserveerd met diverse sausjes

19.50

Visgerechten (vanaf 17.00 uur)

Zalm uit de oven

geserveerd met een saus van spinazie

19.75

Sliptong (2 of 3 stuks)

In roomboter gebakken, geserveerd met huisgemaakte remoulade saus

18.50 / 20.75

 

 


De hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten,

koude groenten, friet en gebakken aardappelen.

 

Voor de kids (vanaf 17.00 uur)

Frikandel/kroket of kipnuggets met patat en appelmoes

7.50

Sliptong met patat en appelmoes

9.50

Kipsaté met patat en appelmoes

8.50

Maaltijdsalades (vanaf 17.00 uur)

Gerookte zalm met komkommer, zongedroogde tomaat, paprika en rode ui

13.75

Geitenkaas met komkommer, walnoot en honing

13.75

Kip teriyaki met champignon, ui, paprika, cashewnoten en taugé

14.50


De Salades worden geserveerd met boerenbrood en kruidenboter