Voorgerechten (vanaf 17.00 uur)



Tomatensoep met chorizo en een vleugje room

6.25

Fryske mosterdsoep met spekjes & bosui

6.25

 

 

Broodplankje met diverse smeersels

7.95

Carpaccio met pesto-mayonaise, tomaten, olijven, oude kaas en een mix van pitten

10.75

Pittige Gamba's gebakken gamba's met chili

10.50

Wrapje kip wrap gevuld met pulled chicken en bbq saus

8.25

Bruschetta's met geitenkaas geroosterd stokbrood met geitenkaas, honing en walnoten

9.50

 

 

Vleesgerechten (vanaf 17.00 uur)


Schnitzel

Gepaneerde varkensschnitzel met champignonroomsaus

19.95

Saté van de kip

Gemarineerde kippendijen met satésaus, gefrituurde uitjes en kroepoek

19.75

Rib eye (250gr)

gebakken biefstuk met chimchilisausen gorgonzolaboter

23.75

Varkenshaas medaillons

Gebakken varkenshaas met gebakken ui, paprika, spek en champignons

20.75

Spareribs

spareribs met aioli en chilisaus

21.50

Zwarte Pannetje

Gestoofd rundvlees op Indische wijze

20.50

Surf & turf

Gebakken biefstuk reepjes met gamba's

21.50

Proeverij vanaf 2 personen

Schaal met diverse vleessoorten en sausjes samengesteld door de chef

25.50

Visgerechten (vanaf 17.00 uur)


Zalm

gebakken zalm met romige citroensaus en dille

20.50

Scholfilet

Gebakken scholfilet met remouladesaus

20.50

Proeverij vanaf 2 personen

Schaal met diverse soorten vis samengesteld door de chef

25.50 p.p.

 

Vegetarische gerechten (vanaf 17.00 uur)


Tortellini

met groente en gorgonzola saus

19.50

Quiche

Bladerdeeg bakje met diverse soorten groenten, geitenkaas en walnoten

19.00

 

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten,

koude groenten, friet en gebakken aardappelen.

 

Voor de kids (vanaf 17.00 uur)


Frikandel of kroket met patat en appelmoes

8.50

Kipnuggets met patat en appelmoes

8.50

 

 

Maaltijdsalades (vanaf 17.00 uur)


Gerookte zalm met komkommer, zongedroogde tomaat, paprika en rode ui

15.75

Geitenkaas met komkommer, walnoot en honing

14.75

Kip teriyaki met champignon, ui, paprika, cashewnoten en taugé

15.75


De Salades worden geserveerd met boerenbrood en kruidenboter