Voorgerechten (vanaf 17.00 uur)

Tomatensoep met een scheutje room

5.25

Mosterd soep met spekjes & bosui

5.25

Soep v/d week

5.25

Carpaccio

Dun gesneden biefstuk met pesto-mayonaise, zongedroogde tomaten, olijven, oude kaas & een mix van pitten

10.50

Garnalen cocktail

Traditionele garnalen cocktail

12.50

Vitella tonnato

Kalfsmuis met een créme van tonijn

12.50

Bruchettas met makreel

Geroosterd brood met knoflookolie & makreel

8.75

Kipspiesjes

Gegrilde kip in teriyakisaus met sesamzaad

8.75

Stokbrood met kruidenboter

4.50

Proeverijtje voor twee

Een schaal met diverse voorgerechtjes samengesteld door de kok.

14.50 p.p

Vleesgerechten (vanaf 17.00 uur)

Boerenschnitzel

Gepaneerd varkens schnitzel met gebakken ui, paprika, spek & champignons

18.25

Saté van de kip

Gemarineerde kippendijen met satésaus, gefrituurde uitjes & kroepoek

17.75

Bavette

gegrild met kruidenboter

19.25

Buikspek

gemarineerd varkensvlees met olijven & zongedroogde tomaten

17.75

Kalkoendij

met sinasappelsaus

18.50

Visgerechten (vanaf 17.00 uur)

Vispannetje

met room & koriander

19.50

Slibtong

in roomboter gebakken sibtongetjes, afgeblust met peterselie

18.50

Scampi

In knoflookolie gebakken

19,75

Vegetarische gerechten (vanaf 17.00 uur)

Pannenkoekje

Gevuld met spinazie, cherrytomaat & feta

17.50

Puntpaprika

gevuld met diverse groenten &rijst, gegratineerd met mozzarella

17.50

Chef specials (vanaf 17.00 uur)

Surf & turf

Gebakken biefstuk reepjes met gamba’s

20.75

Spare-ribs

gemarineerde varkensribben geserveerd met 3 sausjes

19.50

Biefstuk van de haas

met rode wijnsaus

29.50

De hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten,

koude groenten, friet en gebakken aardappelen.