Voorgerechten (vanaf 17.00 uur)

Tomatensoep met een scheutje room

4.00

Mosterd soep met friese droge worst

4.00

Dagsoep

4.00

Stokbrood met kruidenboter

3.95

Broodplankje

Diverse soorten brood met kruidenboter, pesto, roomkaas en olijven.

6.75

Gerookte zalm met toast en boter

7.75

Carpaccio

Dun gesneden ossenhaas met pijnboompitjes en oude kaas.

9.00

Gerookte eendenborstfilet

Met salade en sinaasappelgelei

9.00

Proeverijtje voor twee

Een schaal met diverse voorgerechtjes samengesteld door de kok.

12.50 p.p

Vleesgerechten (vanaf 17.00 uur)

Schnitzel

Schnitzel met stroganoff saus.

16.50

Varkenshaas

Varkenshaas met brie en ananas.

17.50

Mix-grill

4 soorten vlees van de grill met sausjes.

21.50

Rib eye

Lende biefstuk van de grill met kruidenboter.

19.75

Angus bief

Malse biefstuk van de grill met gebakken spek en ui.

19.75

Kipteriyaki

Roergebakken kipfilet met teriyaki saus en taugé.

16.50

Visgerechten (vanaf 17.00 uur)

Zalm

Op de huid gebakken zalmfilet met dilleboter.

17.50

Scholfilet

Gebakken scholfilet met remoullade saus.

16.50

Vis van de week

dagprijs

Vegetarische gerechten (vanaf 17.00 uur)

Lasagne

Lasagne met spinazie, tomaat en mozzarella.

16.50

Groenteloempia

In loempia deeg verpakte groente gegratineerd met ananas en mozzarella.

16.50

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade, groente, friet en gebakken aardappelen.

Plates (vanaf 17.00 uur)

saté

12.75

hamburger

11.75

Panga

12.75

Al onze plates worden geserveerd met friet en sla

Meerprijs: gebakken aardappelen ( i.p.v. friet) €1.00.